Odpovědi na některé vaše dnešní otázky

02.09.2014 15:20

Dnes ráno se naskytlo hned několik otázek a podnětů, na které reaguji. Pokud budou se vyskytnou další nejasnosti, rozhodně se ptejte! Tušila jsem, že jsem něco určitě zapomněla vysvětlit nebo vysvětlila nedostatečně. Omlouvám se.

  1. 2x plastový pořadač (zpěvníček, pracovní listy) = 2x plastový rychlovazač s několika eurofoliemi - budeme mít v košíku v lavici

  1. papíry; omalovánky, CD, DVD - vše podepsané = dobrovolná záležitost - vítáme, pokud by nám někdo chtěl do třídy na čmárání věnovat např. papíry z jedné strany potištěné, pokud děti donesou omalovánky, ze kterých mohu kopírovat ostatním, pokud přinesou CD nebo DVD, které bychom si zde mohli pustit, prosím PODEPSAT, ať vím, komu vracet ;-)
  2. PERO ani PROPISKU zatím děti vůbec nebudou potřebovat, používat budeme JEN TUŽKU a PASTELKY- z penálu prosím pera nebo propisky vyndejte, stačí větší zásoba ořezaných tužek a pastelek. První pero děti dostanou ode mne až budou mít dostatečně uvolněnou ruku, většinou v prosinci.
  3. Na matematiku - menší plastovou nerozbitnou krabičku (např. od léků) nebo uzavíratelný sáček a uvnitř buď 20 knoflíků nebo 20 fazolí (spíš ty větší) nebo 20 čehokoli, s čím se dá počítat - potom umístíme do malého plastového boxíku, který bude v lavici