Online hry na prázdniny

31.10.2020 12:22

Milí Úpači, 

pro zpestření jsem vám každý prázdninový den posílala a vkládala na Moodle jednu hru pro zahnání nudy. Kdybyste si chtěli zahrát ještě někdy, vkládám je sem jako samostatný článek - z Moodlu je totiž vymažu, abychom se tam lépe vyznali, až budu zadávat učivo pro další dny.

Před každou hrou vyplň svoje indiánské jméno, podle něj se pak v žebříčku poznáme, kdyby si chtěli zahrát i vaši sourozenci nebo rodiče. Klidně si doma zasoutěžte všichni :-) Kdo z vás bude nejlepší? ;-) Po hře si můžeš zobrazit žebříček.

 

PONDĚLNÍ HRA "BOUCHNI KRTKA"

Ačkoliv máte prázdniny, připravila jsem pro vás veselou online hru Bouchni krtka. Krtci se objevují jeden po druhém a na sobě mají listnaté a jehličnaté stromy. Tvým úkolem je bouchnout toho, který drží listnatý strom. Hra se zrychluje, krtků je čím dál víc. 

 

ÚTERNÍ HRA "LETADLO"

A mám tu pro vás další online hru s názvem Letadlo. Klávesnicí nebo myší (na mobilu dotykem) ovládej letadlo tak, aby vletělo do mraku, na kterém je správný výsledek. Ostatním mrakům se vyhni! 

 

STŘEDEČNÍ OBRÁZKOVÝ KVÍZ "INDIÁNI ÚPAČI - ZNÁTE SE?"

Zahrajte si odkrývací obrázkový kvíz a vyzkoušejte, jestli poznáte ostatní Úpače. Obrázek se začne postupně odkrývat.  Až budeš vědět odpověď, stiskni červené tlačítko, odkrývání zastav a vyber správnou odpověď. Znáš vůbec indiánská jména svých spolužáků? ;-) 

 

ČTVRTEČNÍ HRA "VLÁČEK"

Další hra, kterou jsem pro vás připravila, se jmenuje Vláček. Vaším úkolem je práskat balony tak, abyste na vagón naložili správný náklad. Ale pozor, musíte nejen prásknout správný balón, ale taky se na vagon musíte s bednou strefit...;-) 

 

PÁTEČNÍ HRA "BLUDIŠTĚ"

Tentokrát budeš mít za úkol probíhat bludištěm a najít všechny příklady, jejichž výsledek je v zadání. Dej si pozor na nepřátelské duchy, musíš se jim vyhnout, jinak tě připraví o život... Pohybovat se můžeš šipkami, na mobilu dotykem. Tak vzhůru do bludiště!

 

VÍKENDOVÁ HRA "ZAPAMATUJ SI..."

Poslední hra vyzkouší, jakého máte pamatováka ;-) Tvým úkolem je zapamatovat si 5 indiánů, kteří postupně projedou, a pak musíš naklikat všechny, které jsi viděl.