Poděkování rodičům

01.07.2021 08:54

Milí rodiče,

moc ráda bych vám všem poděkovala za skvělou spolupráci. Tento školní rok byl vážně netradiční, byl plný výzev a změn. Nebylo to klasické učení. A bez vás by to nešlo. Všichni jsme se snažili, co jsme mohli a myslím, že nás to všechny posunulo zase někam dál. 

Druhé pololetí bylo navíc poznamenané Covidem, který na nečekaně dlouhou dobu ovlivnil i učení ve druhých třídách. Myslím ale, že děti se se spojením tříd popraly bez větších obtíží a rychle jsme si všichni na tu změnu zvykli. Za ten rok s online výukou jsme zvládli probrat úplně všechno. A mám dokonce pocit, že učivo si většina dětí procvičila víc, než kdy jindy, protože jste s dětmi poctivě plnili i online úkoly zde na Moodlu. Ani nevíte, jakou jsem měla radost, jak jste se naučili na Moodlu pracovat a že jste přidávali i fotky do Google alb. Věřím, že i v příštím roce nám bude Moodle s učením pomáhat.

V září se snad Úpači zase sejdou s náčelníkem Bystré oko ve své třídě a Sovičky se zase setkají s paní učitelkou Hájkovou v té svojí. Pevně doufám, že příští školní rok nebude takový, jako ten letošní. Ale i kdyby - po letošku vím, že bychom to zvládli! 

Přeji krásné a pohodové léto plné sluníčka a zaslouženého odpočinku!

Váš náčelník Bystré oko - Veronika Prouzová

P.S.: S paní učitelkou Hájkovou děkujeme za krásné kytičky, mlsání a dárečky k vysvědčení.

 

Fotogalerii z vysvědčení zobrazíte kliknutím na foto:

flowers