Proběhl projekt Rodina

02.12.2015 19:21

Od pondělí do středy jsme se věnovali našim rodinám. Nejenom, že jsme si povídali o maminkách, tatíncích, sourozencích, babičkách a dědečcích, ale také jsme plnili různé úkoly a doplňovali speciální pracovní sešit. 

Rodinné fotografie, které jsme si přinesli do školy, jsme využili při tvorbě plakátu o své rodině. Většině dětí se plakát vyvedl, však se podívejte na fotografie.

Ve středu za námi do třídy přišla na návštěvu paní Hrdinová s jejich desetiměsíčním Péťou - bráškou Adélky. Zajímalo nás, co takové miminko umí, co jí a jestli je těžké se o něj postarat. Paní Hrdinová si pro nás připravila moc pěkné povídání, všechno nám vysvětlila a ukázala. Tak jsme viděli různé druhy plínek, mastiček, odsávačku či teploměr, Péťa nám předvedl, jak už ťape, jak zvládne čůrat na nočník a jak snídá. Ve třídě se mu líbilo, dětí se vůbec nebál. Na závěr nám dokonce zatancoval na naši oblíbenou písničku Klokani :-)

Myslím, že projekt byl zajímavý a že se nám vydařil. Ještě jednou moc děkuji paní Hrdinové za ochotu a za čas, který nám věnovala. 

Videoreportáž Blahovka TV.