Zachránili jsme Jeníčka a Mařenku - další únikovka

08.05.2021 20:39

V pátek 30. dubna jsme si užili čarodějnické online učení v převlecích. To ale nebylo všechno. Protože si druháčci přáli další únikovku s hledáním venku, jejich přání jsem jim splnila a vytvořila jsem ji na čarodějnické téma „Zachraňte Jeníčka a Mařenku“. První online část si většina dětí splnila hned na čarodějnice. Někteří s rodiči vyrazili podle získaných nápověd a mapy za úkoly venku hned v pátek, jiní vyrazili o víkendu. Bohužel již druhý den nám jedno stanoviště zničil neznámý záškodník… Přesto Jeníčka a Mařenku zachránilo 14 druháčků.

Mám radost z milých ohlasů na únikovku! Prohlédněte si vaše fotografie z lovu klíčů. Fotogralerie se otevře kliknutím na fotografii.

ZACHRAŇTE I VY JENÍČKA A MAŘENKU!     

Únikovka má dvě části – online a venkovní. Nejprve musíte splněním úkolů na počítači zjistit zaklínadlo. Tím odemknete zámek u klece, ve které vězní ježibaba v kleci Jeníčka. Během plnění první části online únikovky postupně získáte nápovědu a odemknutím prvního zámku i mapu, kam se vydat a kde hledat klíče pro druhou část. Vše si zapisujte. Ven se vydejte opravdu až po odemčení Jeníčka, jinak budete tápat. Počítejte s tím, že procházka s lovem klíčů je tak na 2 hodiny. Pokud venku nenajdete všechny klíče, nic hrozného se neděje. Jeníčka a Mařenku můžete zachránit i tak - u zámečků jsou potom případně nápovědy.

ZDE je odkaz na únikovku „Zachraňte Jeníčka a Mařenku“